Cum comandam?

ATENTIE!  Tool Rack SRL vinde in exclusivitate firmelor de distributie si magazinelor specializate in acest domeniu.

Comenzile de pe pagina web se pot face dupa inregistrarea societatii dumneavoastra ca si distribuitor oficial Tool Rack si activarea contului in pagina web.

Comanda produselor se face online de pe pagina web cat si telefonic sau pe adresele de e-mail metionate la contact, alte intrebari sau detalii pot fi cerute printr-un mesaj din sectiunea Contact.


Livrare produselor:
Livrarea produseleor se face prin curier rapid – Fan Courier (daca aveti o firma preferata de curier rapid sau contract cu una din firme va rog sa ne specificati la observatii), livrarea se face in 24-48 ore depinde de ora la care se preia comanda si in cazul in care nu intervin alte incidente de transport (ratacirea pachetului etc.)
Plata transportului va fi suportata de catre noi la efectuarea comenzii minime stabilite in conditiile de colaborare.


Garantie:
Toate produsele beneficiaza de 12 luni de garantie, dupa perioada de garantie oferim service post garantie  si piese de schimb pentru toate produsele din portofoliu.


Raspundere:
Desi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informatiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinta preturilor, imaginile produselor sau a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz.
Mai poate varia culoarea ambalajului sau a cutiilor in care sunt produsele dar cu aceeasi calitate.